Olumppiavolkkari

Olen bemari- ja porschemiehiä. Audit ei ikinä ole erityisesti napanneet, vaikka minulla TT aikanaan olikin – Audi-mieheys on toki aina kova juttu, kuten Esko Kiesin uskomattomasta performanssista 13 vuotta sitten muistetaan. Nykypäivänä akat ja niitä hännystelevät miehenkuvatukset on niin hulluja Esko varmaan poltettaisiin roviolla.

Audi sieltä kuitenkin tuli A6 TFSI e 50 Avant. Snadisti karvalakki: manuaaliset demaripenkit, demariosanahkat, ei kattoluukkua, ei comfort accessia, ei hudia, ei lämmitettävää rattia. Adaptiivinen cruise onneksi on – se olisi ollut showstopperi.

Mutta voi jeesus, että on hyvä fiilis kun pääsee vastaamaan blogin otsikon kysymykseen: ei vittu pysty, ei voi, ei mitenkään! Kun lähdin ajamaan tolla kaupan jälkeen niin nauroin autossa itsekseni ääneen. 9kk vitutti se volvo joka ainoa päivä. Ensivaikutelma on, että ajotuntuma on selvästi parempi, sähkömoottori on niin pirteä, että se riittää 95% jokapäiväisessä ajossa ja akkua on enemmän. On mahtavaa kun autoa voi konffata: volvoahan ei voinut oikein mitenkään. Android Auto toimii (eli puhelin kiinni Audin infotainmentiin) toimii noin miljardi kertaa paremmin kuin Volvon Android Automotive.

Homma meni siis niin, että hiillostin veemäisesti sitä Bilian myyntijohtajaa jokaikisellä pikkujutulla ja usutin kuluttaja-asiamiehen sen perään taas. Kuten monet tietävät olen mukavimmillanikin aika veemäinen mies ja kun lataan kaikkeni niin osaan olla aivan uskomattoman mielettömän uskomattoman veemäinen. Sitten katsoin niiden vaihtoautot ja audi oli siellä: pistin myyntijohtajalle ehkä päivän kuudennen mailini, että vaihdatteko päittäin. Kului noin 30 sekuntia ja tuli viesti: ”Sopii. Kiitos kaupoista.”

Kirjoitan vielä viimeisen postauksen, johon summaan viat ja featuret Volvosta, ja lisäksi väritän vielä tunnetiloja siitä miltä nyt tuntuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *