Auto taas ”valmis”

Tänään tuli huoltosamurailta mailia, että voinko lähettää google-tunnukseni ja salasanan. Vastasin, ettei kyllä tule kysymykseen.

Tässä välissä tuli Volvon asiakastyytyväisyyskysely, jossa NPS/CSAT-hälyyttimien luulisi soivan. Annoin kolme tähteä viidestä asiakaspalvelusta, joka oli kaikista kysymyksistä eniten tähtiä. Muuten ovat hanskanneet vaikean asiakastilanteen aika hyvin, mutta mainitsin, että kannattaisi jatkossa pyrkiä välttämään ”tämän mestarin kanssa pitää olla todella tarkkana”-tyylistä viestintää. Valtaosaan kysymyksistä, kuten automallin tiedoista sähköisessä mediassa jne annoin yhden tähden, koska vähempääkään ei voinut antaa. En myöskään suosittelisi Bilian liikettä tai mitään muutakaan mitenkään Volvon kanssa tekemisissä olevaa liiketoimintaa kenties autoromuttamoa lukuunottamatta.

Soittelin neuvotellakseni etenemisestä ja parin tunnin päästä tuli soitto takaisin: valmista oli. Taas. Ajoin siltä istumalta Biiliaan ja aikaikkuna oli 15 minuuttia kun piti kiiruhtaa päiväkotiin (auto kun on siksi, että se säästää aikaa! ja uusi auto, että se on huoleton!) Huoltokeijo ei saanut millään omaa puhelintaan irroitettua autosta ja tuska alkoi yltymään. Se ei selkeästi muistanut salasanaa siihen volvo cars appiin omassa luurissaan. Lopulta onnistui kirjautuminen ja yhdessä saatiin luuri pois ja omani kiinni. Sitten poika päiväkodista ja testailemaan!

Ovien lukitus jännitti kuin jääkiekon MM-finaalin kerrasta-poikki jatkoaika konsanaan. Tunnetila oli aivan rehellisesti pieni pettymys kun auto ei kyykännyt siihen samaan aivan paskana-tilaan kuin kaksi viikkoa sitten illalla. Jos olisi lauennut niin olisi alkanut olla casea kaupan purkamiselle. Appin toiminnallisuus on skaalattu merkittävästi huonommaksi 2022 verrattuna 2021 ja siinä on aivan karvalakkitoiminnallisuus:

  1. Lukitse/avaa ovet
  2. Käynnistä lämppäri
  3. Ajasta lämppäri
  4. Katso akun lataustila

Nopean testauksen tulos oli, että lämppäri ei käynnistynyt, ajastin ei toiminut syystä että ”datanjako on pois päältä” ja akun lataustila on ”tuntematon”.

Simulaattorissako tuota softaa on yksin testattu? Jeesus päivää!

Myyntijohtajalle ja myyjälle lähti mailia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *